Aflossingsvrije hypotheek oversluiten? Wij vertellen je graag wat jij kunt besparen op je maandlasten!

Gratis Adviesgesprek Aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis adviesgesprek.

Wij helpen jou met het kiezen van de juiste hypotheek voor jouw situatie

We bekijken jouw huidige situatie, laten je zien welke extra financiële ruimte er mogelijk is bij de verschillende aanbieders en optimaliseren zo jouw huidige hypotheek.

Huidige situatie

Wanneer jij jouw hypotheek al aan een aantal jaar geleden hebt afgesloten kan het lonen om deze opnieuw te bekijken. De rente is de afgelopen jaren fors gedaald en de waarde van de woning gestegen; hierdoor komt ook jouw hypotheek in aanmerking voor een renteverlaging.

Financiële ruimte

Door te kiezen voor een lagere rente daalt direct maandlast van de hypotheek, zo hou je gelijk geld over voor extra uitgaven of om vermogen op te bouwen.

Nieuwe mogelijkheden

Veel aanbieders hebben hun producten aangepast aan deze tijd, zo kan jij ook gebruik maken van de overwaarde in de woning door deze op te nemen of om te kiezen voor een box 3 hypotheek, welke meer flexibiliteit geeft.

Passende oplossing

Met de slimme FinOps software zoeken wij 24/7 de markt of naar de meest passende oplossing en het beste product. Is die er niet vandaag, dan wellicht snel wel. Wanneer start jij met jouw financiële optimalisatie?

Ivo Beernink, Ervaren adviseur hypotheken

Starters, doorstromers, jonge gezinnen, ondernemers, beleggers, uitvliegers, gepensioneerden, investeerders en alleenstaanden. Wij zijn er voor iedereen die een woning wil kopen, of zijn bestaande hypotheek wil optimaliseren.

Ivo

Eigenaar

Met ruim 50 jaar ervaring in de financiele sector kan Finops jou helpen met het vinden van de beste hypotheek. Met onze slimme software kunnen wij je snel inzicht geven in de mogelijkheden.

Saskia

Hypotheek adviseur

Iedere week helpen wij bestaande en nieuwe klanten met een nieuwe hypotheek of met het oversluiten van een hypotheek. 

Jan de Vries

Alkmaar

“…Snel online een afspraak ingeboekt en binnen een uur wist ik waar ik aan toe was. twee weken later was mijn hypotheek rond…”
 

Menno Kat

Leeuwarden

“… Als ondernemer werk je hard voor je geld, gelukkig begrepen de expert van Finops Hypotheken direct waar de uitdaging lag en hoe zij mijn hypotheek er doorheen konden trekken. Super werk geleverd!
 

Wat klanten zeggen

Graag helpen wij ook jou in het oversluiten van jouw hypotheek om maandelijks geld te besparen. Wil jij meer weten?

Direct contact

Meer weten over de kosten bij het oversluiten van een hypotheek?

Finops Hypotheken

Heb je een vraag ?