Finops is genomineerd! Help jij ons mee?

Wij zijn super trots op de nominatie die wij gekregen hebben van Computable! Wil jij ons helpen?

Waarom zijn wij genomineerd?

Financieel expert FinOps heeft software ontwikkeld die laat zien hoe en hoeveel geld kan worden bespaard door de consument. De programmatuur en applicaties bieden directe en concrete oplossingen om het financiële keuzegedrag van consumenten op een positieve manier te beïnvloeden. De software is ontwikkeld, omdat veel consumenten maandelijks geld laten liggen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om FinOps te nomineren in de categorie Software / SaaS.

Voor adviseurs

Wil jij weten wat Finops voor jouw kantoor kan betekenen?

Voor jezelf

Wil jij weten hoe Finops jouw financiele huishouding kan optimaliseren?

Het juryrapport

Wij hebben jouw hulp nodig om meer stemmen te krijgen! Klik hier snel verder!

Finops Hypotheken & Advies

Wij zijn een specialistisch financieel advieskantoor en adviseren & bemiddelen in hypotheken, vermogensopbouw, risico beschermers en consumptieve financieringen.

Onze medewerkers zijn ervaren financieel adviseurs die jou in elke situaties kunnen bijstaan, of je nou starter, doorstromer, ondernemer of al gepensioneerd bent, voor elke wens is een oplossing.

FinOps Hypotheken & Advies maakt gebruik van alle mogelijke technische ondersteuning voor het zowel het maken van de aanvraag, het uitwerken van het advies, als het afsluiten en onderhouden van jouw financiële producten.

Ontvang direct financieel advies!

Finops kan jou heel goed helpen met het besparen op jouw hypotheek kosten of jou helpen met het aanvragen van jouw hypotheek. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact met ons op!