Finops Software

FinOps is opgericht door ervaren financieel adviseurs, in samenwerking met software ontwikkelaars voor financieel dienstverleners. Samen hebben zij de overtuiging dat het afsluiten van financiële producten sneller en beter kan, maar ook dat het onderhoud op deze producten veel beter kan. Om deze overtuiging kracht bij te zetten is er de FinOps klant software ontwikkeld; een tooling die 24uur per dag en 7 dagen per week jouw financiële producten monitort en tegen het volledige marktaanbod houdt.

Wanneer er optimalisaties, besparingen of andere verbeteringen mogelijk zijn dan worden deze pro actief met jou gedeeld. Zo ben je ook na het afsluiten van je hypotheek of financieel product verzekerd van de best passende oplossing.

Op dit moment houden wij de volgende producten voor je in de gaten:

  • Hypotheken; voorwaarden & tarieven.
  • Verzekeringen: arbeidsongeschiktheid & overlijdensrisicoverzekering.
  • Consumptieve kredieten; voorwaarden & tarieven.


Via de FinOps klant software kunnen wij jou dus direct helpen aan de gewenste hypotheek, maar bieden wij je ook een levenslang pro actief beheer op jouw financiële producten.

FinOps hypotheken is het eigen advies kanaal welke naast de software draait, wij zijn jouw digitale financieel adviseur. Vanuit hier bedienen wij elk huishouden dat nu nog niet gebruik maakt van een onafhankelijk adviseur.

Doelen instellen

Met onze software kun je doelen bijhouden om naartoe te leven. Wellicht ten overvloede, hieronder hebben wij alvast een aantal mooie doelen voor jou situatie bedacht.

Doel lange termijn

Aankoop Jachtschip

Doel korte termijn

Skivakantie (combinatie met aankoop Chalet)

Doel middellange termijn

Chalet aankoop skivakantie

Doel korte termijn

Vakantie Australië

Doel lange termijn

Aankoop vakantiewoning

Doel lange termijn

Eerder stoppen met werken

Wil jij ook meer controle over jouw financiele huishouding?

Start met het gebruik van Finops en neem het stuur in eigen handen