Hypotheken

Een hypotheek advies bij Finops krijgen is alsof je in een warm bad stapt. Laat onze adviseurs jouw situatie goed beoordelen en bepalen welke mogelijke oplossingen er zijn. Jouw huidige en toekomste situatie zijn van belang bij het maken van een keuze. Kies daaronder een van de onderstaande situaties en lees verder wat wij te bieden hebben.  Mocht jouw situatie er niet tussen staan. Neem dan contact met ons op en wij adviseren jou graag over welke mogelijkheden er zijn. 

Je eerste Hypotheek

Je hebt je eerste woning gekocht, gefeliciteerd! Nu je weet wat je wilt kopen, ben je natuurlijk ook benieuwd of je de woning kan financieren middels de juiste hypotheek.

Hypotheek oversluiten

Oversluiten loont. Althans in veel gevallen. Wanneer je hypotheek al een langere tijd geleden is afgesloten kan het zeer interessant zijn om de huidige hypotheek om te zetten naar een met andere voorwaarden.

Hypotheek voor ondernemers

Ook als zelfstandig ondernemer wil je lekker kunnen wonen in het huis van jouw dromen en wanneer je lekker woont moet de hypotheek meebewegen met jouw situatie.

Je volgende woning

Er zijn maar weinig mensen die altijd in de eerste woning blijven wonen en bij een verhuizing komt ook een nieuwe hypotheek kijken, want de oude was passend voor de situatie toen.

Een hypotheekverhoging

Verbouwplannen, geld vrijmaken voor een investering of wil je een extra uitgave doen, een verhoging van de hypotheek kan voor meerdere wensen ingezet worden.

Omzetten hypotheken naar box 3

Twijfel je of het handig is om de hypotheek aan te houden in box 1 of box 3? Aan de hand van een aantal voorbeelden leggen we graag uit wat de voor- en nadelen zijn.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Mis onze maandelijkse updates niet...

Neem contact met ons op!