Actief relatiebeheer & productoptimalisaties

Het afsluiten van het juiste financieel product is één, maar zorgen dat je altijd het best passende product houdt is twee.

Vanuit FinOps geloven wij in de kracht van relatiebeheer & advies om daarmee financieel gezond te blijven. Bijvoorbeeld de hypotheek die je nu afsluit is gebaseerd op jouw financiële situatie en wensen van vandaag. Deze hypotheek sluit je echter voor een langere tijd af en daarin veranderen zowel jouw wensen als uitgangspunten, denk aan een andere baan, het krijgen van kinderen, of juist kinderen die het huis uit gaan en in plaats van een andere baan stoppen met werken. En ondertussen verandert ook de markt; rentes stijgen of dalen, de waarde van de woning stijgt ook en er wordt afgelost op woning, waardoor er overwaarde is ontstaan. En hoe zat het ook alweer met de rente aftrek. 

Het is haast onmogelijk om dit allemaal elke dag zelf bij te houden en daarom heeft FinOps de financiële optimalisatie software gebouwd; digitaal wordt jouw product bewaard en dagelijks vergeleken met alle aanbieders in de markt. Dit gebeurt op voorwaarden en tarieven, is er iets beters te krijgen, dan krijg jij hier automatisch bericht van.

Financiële planning voor elk huishouden

Iedereen heeft wel bepaalde dromen of financiële wensen, denk aan…

Aankoop Jachtschip

Skivakantie (combinatie met aankoop Chalet)

Eerder stoppen met werken

Wereldreis maken

Werken met doelen...

FinOps koppelt de te realiseren besparing en een zelf te kiezen doel. Aan dit doel wordt vaak een concreet bedrag gekoppeld en met de software erbij kijken wat we er maandelijks aan besparing gerealiseerd kan worden. Deze besparing zetten wij om een product dat vermogen opbouwt en zo realiseren wij samen jouw financiële wensen en dromen.

benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een eerste kostenloos adviesgesprek aan of stuur ons een whatsapp met jouw vraag