Je eerste hypotheek

Je hebt je eerste woning gekocht, gefeliciteerd! Nu je weet wat je wilt kopen, ben je natuurlijk ook benieuwd of je de woning kan financieren middels de juiste hypotheek.

 

Starters & hypotheken

Sinds een aantal jaar is de wet & regelgeving voor starters veranderd bij het verkrijgen van een hypotheek. Een van de belangrijkste wijzigingen in de regelgeving is de dat de hypotheek in 30 jaar afgelost moet worden om aan de regels van hypotheekrenteaftrek te voldoen. Dit houdt in dat er een verplichte periodieke aflossing nodig is om de hypotheekschuld terug te betalen, dit kan via een lineaire of annuïtaire hypotheek.Daarnaast is het maximaal te lenen bedrag aangepast aan de hoogte van de koopsom, zo kan er maximaal 102% van de waarde van de woning geleend worden. Vaak is dit bedrag niet voldoende om alle kosten te voldoen voor zowel de financiering van de aankoop, als de bijkomende kosten, een eigen inbreng is dus altijd nodig. Verbouwingskosten en kosten voor verduurzaming zijn wel mee te financieren, mits dit passend is op het inkomen.

Starter op de woningmarkt, wij brengen direct jouw mogelijkheden in kaart​

Vraag nu een eerste kostenloos adviesgesprek aan of stuur ons een whatsapp met jouw vraag

Welke hypotheek past bij mij​?

Als starter kan je kiezen uit een aantal varianten voor de beste hypotheek. Dit zal onder andere afhangen van jouw inkomen, de waarde van de woning en de regels vanuit de belasting. In ons adviesgesprek staan we ook stil bij jouw persoonlijke wensen, welke wij meenemen voor de beoordeling van jouw uiteindelijke hypotheek.

Graag gaan wij met jou in gesprek om te bekijken of jouw gewenste woning goed te financieren is, daarnaast brengen we indien gewenst ook de risico’s in kaart en kunnen wij advies geven hoe je deze risico’s optimaal kan afdekken.

 

Bereken hieronder zelf wat je kunt lenen voor jouw startershypotheek

Bereken wat je kunt lenen voor jouw woning

Hieronder stellen wij 7 vragen waarna jij kunt zien hoeveel je maximaal kunt lenen. Vul deze vragen in en je kunt ook de waarde van de woning invullen. Dan kun je zien of je deze kunt kopen.

Online & digitaal advies

 

 

FinOps Hypotheken & Advies is een voorloper in het gebruik van software om jouw aanvraag zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. En wanneer je een financieel product hebt, dan heeft FinOps zelf ontwikkelde software om de markt af te speuren naar de beste condities en voorwaarden om zo jouw product te verbeteren en optimaal te houden.

Advies aanvragen & jouw mogelijkheden digitaal in kaart

Ben je op zoek naar een hypotheek voor je nieuwe woning of wil je weten of het beter kan, wij brengen jouw mogelijkheden binnen 24 uur in kaart.

Naast onze handige rekentools zoals het berekenen van de maximale hypotheek en actuele rentes van onze aanbieders, kunnen wij met onze software elke dag bekijken wat jouw mogelijkheden zijn.

  • Je krijgt van ons een digitale uitnodiging;
  • Via onze software of partners halen we jouw belangrijkste gegevens op;
  • Deze gegevens komen digitaal bij ons binnen;
  • Zodra de gegevens binnen zijn worden ze op de software ingeladen;
  • Onze slimme software speurt de markt af naar wat er mogelijk is;
  • Binnen 24uur kunnen wij jou een terugkoppeling geven over wat de markt jou kan bieden.

Wat klanten over ons zeggen

Laatste starters casus van Finops:

Onze laatste starters casus bij Finops was een aanvraag voor een woning van € 150.000,- waarbij de starter een minimale inleg van € 4.000,- moest doen voor een annuitaire hypotheek met een rente van 1,3% met een rentevaste periode van 30 jaar. 

 

Iedere situatie is anders, wij gaan graag voor jouw situatie bekijken wat de beste oplossing is tegen de beste voorwaarden. Stel jouw vraag direct aan onze hypotheek adviseurs of maak een afspraak met ons.

Kosteloos eerste oriëntatiegesprek en marktscan

Benieuwd naar jouw mogelijkheden of onze dienstverlening, neem dan direct contact met ons en ontvang een kosteloos eerste oriëntatiegesprek en marktscan.