Hypotheken voor ondernemers

Ook als zelfstandig ondernemer wil je lekker kunnen wonen in het huis van jouw dromen en wanneer je lekker woont moet de hypotheek meebewegen met jouw situatie.

Toch is het vaak voor ondernemers een hele klus om de juiste hypotheekverstrekker te vinden. Een van de uitdagingen is  het vaststellen van het inkomen en dus is het lastig om de maximale hypotheek hoogte vast te stellen. Bij traditionele aanbieders wordt je dan ook vaak van het kastje naar de muur gestuurd omdat het geen standaard is.

De ondernemershypotheek

Binnen FinOps Hypotheken & Advies werken zij samen met gespecialiseerde aanbieders voor ondernemershypotheken. Zo kunnen wij jou helpen met het vaststellen van het inkomen, passend bij de gekozen financier en kunnen we je ook direct naar de juiste aanbieder bemiddelen.

Onze dienstverlening is dan ook geschikt voor elk type ondernemer, of je nou eigenaar bent van een eenmanszaak, je van je hobby je werk hebt gemaakt, hard op weg bent naar de Quote 500, of juist geniet van je ondernemerspensioen, onze adviseurs weten de weg om jouw hypotheekwensen in te vullen.

Weten hoe de zaken ervoor staan?

Vraag nu een eerste kostenloos adviesgesprek aan of stuur ons een whatsapp met jouw vraag

Welke hypotheek past bij mij​?

Als ondernemer kun je kiezen uit een aantal varianten voor de beste hypotheek. Dit zal onder andere afhangen van jouw inkomen, de waarde van de woning en de regels vanuit de belasting. In ons adviesgesprek staan we ook stil bij jouw persoonlijke wensen, welke wij meenemen voor de beoordeling van jouw uiteindelijke hypotheek.

Graag gaan wij met jou in gesprek om te bekijken of jouw gewenste woning goed te financieren is, daarnaast brengen wij, indien gewenst, ook de risico’s in kaart en kunnen wij advies geven hoe je deze risico’s optimaal kan afdekken.

 

 

Bereken hieronder zelf wat je kunt lenen voor jouw hypotheek…

Bereken wat je kunt lenen voor jouw woning

Hieronder stellen wij 7 vragen waarna jij kunt zien hoeveel je maximaal kunt lenen. Vul deze vragen in en je kunt ook de waarde van de woning invullen. Dan kun je zien of je deze kunt kopen.

Online & digitaal advies

 

 

FinOps Hypotheken & Advies is een voorloper in het gebruik van software om jouw aanvraag zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. En wanneer je een financieel product hebt, dan heeft FinOps zelf ontwikkelde software om de markt af te speuren naar de beste condities en voorwaarden om zo jouw product te verbeteren en optimaal te houden.

Advies aanvragen & jouw mogelijkheden digitaal in kaart

Ben je op zoek naar een hypotheek voor je nieuwe woning of wil je weten of het beter kan, wij brengen jouw mogelijkheden binnen 24 uur in kaart.

Naast onze handige rekentools zoals het berekenen van de maximale hypotheek en actuele rentes van onze aanbieders, kunnen wij met onze software elke dag bekijken wat jouw mogelijkheden zijn.

  • Je krijgt van ons een digitale uitnodiging;
  • Via onze software of partners halen we jouw belangrijkste gegevens op;
  • Deze gegevens komen digitaal bij ons binnen;
  • Zodra de gegevens binnen zijn worden ze op de software ingeladen;
  • Onze slimme software speurt de markt af naar wat er mogelijk is;
  • Binnen 24uur kunnen wij jou een terugkoppeling geven over wat de markt jou kan bieden.

Wat klanten over ons zeggen

Laatste ondernemers casus van Finops:

Onze laatste ondernemers casus bij Finops was een aanvraag voor een woning van € 650.000,- waarbij de ondernemer op korte termijn een bestaande woning wilde betrekken. Wij hebben samen met de ondernemer gekeken wat de huidige situatie is, welke huidige hypotheek delen er meegenomen konden worden en welk bedrag van de overwaarden op de huidige woning vrijgemaakt kon worden om te kunnen investeren in het bedrijf.

 

Na een succesvolle aanvraag konden wij ook deze ondernemer blij maken met zijn nieuwe hypotheek en met een investering in zijn bedrijf.

 

 

Iedere situatie is anders, wij gaan graag voor jouw situatie bekijken wat de beste oplossing is tegen de beste voorwaarden. Stel jouw vraag direct aan onze hypotheek adviseurs of maak een afspraak met ons.

Kosteloos eerste oriëntatiegesprek en marktscan

Benieuwd naar jouw mogelijkheden of onze dienstverlening, neem dan direct contact met ons en ontvang een kosteloos eerste oriëntatiegesprek en marktscan.