Hypotheek oversluiten

Oversluiten loont. Althans in veel gevallen. Wanneer je hypotheek al een langere tijd geleden is afgesloten kan het zeer interessant zijn om de huidige hypotheek om te zetten naar een met andere voorwaarden. 

Vaak is er een lagere rente mogelijk, zijn er nieuwe opties waarmee meer flexibiliteit verkregen kan worden of is het mogelijk om overwaarde uit de woning op te nemen voor het doen van investeringen.

Het is wel van belang om vooraf goed te toetsen wat de voordelen zijn en welke besparingen er gerealiseerd kunnen worden. Deze berekeningen kunnen wij voor jou maken, net als dat we de voor- en nadelen met je kunnen bespreken.

 

Wanneer oversluiten?

Wanneer oversluiten in ieder geval interessant kan is, indien:

Wil jij weten of oversluiten in jouw situatie mogelijk is?

Vraag nu een eerste kostenloos adviesgesprek aan of stuur ons een whatsapp met jouw vraag

Bereken zelf of oversluiten interessant is...

Kom je er niet uit?

Vraag nu een eerste kostenloos adviesgesprek aan of stuur ons een whatsapp met jouw vraag

Online & digitaal advies

 

 

FinOps Hypotheken & Advies is een voorloper in het gebruik van software om jouw aanvraag zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. En wanneer je een financieel product hebt, dan heeft FinOps zelf ontwikkelde software om de markt af te speuren naar de beste condities en voorwaarden om zo jouw product te verbeteren en optimaal te houden.

Kosteloos eerste oriëntatiegesprek en marktscan

Benieuwd naar jouw mogelijkheden of onze dienstverlening, neem dan direct contact met ons en ontvang een kosteloos eerste oriëntatiegesprek en marktscan.

Advies aanvragen & jouw mogelijkheden digitaal in kaart

Ben je op zoek naar een hypotheek voor je nieuwe woning of wil je weten of het beter kan, wij brengen jouw mogelijkheden binnen 24 uur in kaart.

Naast onze handige rekentools zoals het berekenen van de maximale hypotheek en actuele rentes van onze aanbieders, kunnen wij met onze software elke dag bekijken wat jouw mogelijkheden zijn.

  • Je krijgt van ons een digitale uitnodiging;
  • Via onze software of partners halen we jouw belangrijkste gegevens op;
  • Deze gegevens komen digitaal bij ons binnen;
  • Zodra de gegevens binnen zijn worden ze op de software ingeladen;
  • Onze slimme software speurt de markt af naar wat er mogelijk is;
  • Binnen 24uur kunnen wij jou een terugkoppeling geven over wat de markt jou kan bieden.

Vraag een gesprek aan en weet direct wat jij kunt besparen met het oversluiten van jouw hypotheek

Gratis Adviesgesprek Aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis adviesgesprek.

Wij helpen jou met het kiezen van de juiste hypotheek voor jouw situatie

We bekijken jouw huidige situatie, laten je zien welke extra financiële ruimte er mogelijk is bij de verschillende aanbieders en optimaliseren zo jouw huidige hypotheek.

Huidige situatie

Wanneer jij jouw hypotheek al aan een aantal jaar geleden hebt afgesloten kan het lonen om deze opnieuw te bekijken. De rente is de afgelopen jaren fors gedaald en de waarde van de woning gestegen; hierdoor komt ook jouw hypotheek in aanmerking voor een renteverlaging.

Financiële ruimte

Door te kiezen voor een lagere rente daalt direct maandlast van de hypotheek, zo hou je gelijk geld over voor extra uitgaven of om vermogen op te bouwen.

Nieuwe mogelijkheden

Veel aanbieders hebben hun producten aangepast aan deze tijd, zo kan jij ook gebruik maken van de overwaarde in de woning door deze op te nemen of om te kiezen voor een box 3 hypotheek, welke meer flexibiliteit geeft.

Passende oplossing

Met de slimme FinOps software zoeken wij 24/7 de markt of naar de meest passende oplossing en het beste product. Is die er niet vandaag, dan wellicht snel wel. Wanneer start jij met jouw financiële optimalisatie?

Ivo Beernink, Ervaren adviseur hypotheken

Starters, doorstromers, jonge gezinnen, ondernemers, beleggers, uitvliegers, gepensioneerden, investeerders en alleenstaanden. Wij zijn er voor iedereen die een woning wil kopen, of zijn bestaande hypotheek wil optimaliseren.

Ivo

Eigenaar

Met ruime ervaring in de financiële sector kan Finops jou helpen met het vinden van de beste hypotheek. Met onze slimme software kunnen wij je snel inzicht geven in de mogelijkheden.

Saskia

Hypotheek adviseur

Iedere week helpen wij bestaande en nieuwe klanten met een nieuwe hypotheek of met het oversluiten van een hypotheek. 

Jan de Vries

Alkmaar

“…Snel online een afspraak ingeboekt en binnen een uur wist ik waar ik aan toe was. twee weken later was mijn hypotheek rond…”
 

Menno Kat

Leeuwarden

“… Als ondernemer werk je hard voor je geld, gelukkig begrepen de expert van Finops Hypotheken direct waar de uitdaging lag en hoe zij mijn hypotheek er doorheen konden trekken. Super werk geleverd!
 

Wat klanten zeggen

Graag helpen wij ook jou in het oversluiten van jouw hypotheek om maandelijks geld te besparen. Wil jij meer weten?

Wat kost het?

Wil je meer weten over de kosten bij het oversluiten van jouw hypotheek?

Finops Hypotheken