Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Het laatste waar je op zit te wachten als je ziek bent, zijn financiële zorgen. Verzeker je daarom tegen het risico arbeidsongeschiktheid. Voor een vast bedrag per maand kun je jouw maandelijkse woonlasten door laten betalen, een aanvulling op je gedaalde inkomen bij arbeidsongeschiktheid krijgen of een aflossing op je hypotheek regelen. 

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Voor ondernemers

Als u niet kunt werken omdat u ernstig ziek wordt of een ongeluk krijgt, is er geen steun vanuit de overheid. Als zelfstandig ondernemer bent u zelf verantwoordelijk om daarvoor iets te regelen. Met een Ondernemers AOV bent u ervan verzekerd dat uw huishouden doordraait als u arbeidsongeschikt raakt. Geen dure AOV die uw hele inkomen verzekert, maar een betaalbaar vangnet dat ervoor zorgt dat u uw maandelijkse vaste lasten kunt doorbetalen en boodschappen kunt doen.

Voor werknemers

Het laatste waar u op zit te wachten als u ziek bent, zijn financiële zorgen. Verzeker u daarom tegen het risico arbeidsongeschiktheid. Met een AOV kunt u zelf bepalen wat u verzekert: een vast bedrag per maand om uw maandelijkse woonlasten door te betalen, een aanvulling op uw gedaalde inkomen bij arbeidsongeschiktheid of een aflossing op uw hypotheek. Finops helpt je graag bij het samenstellen van de AOV die het beste bij jouw past. Hieronder een aantal voorbeelden van mogelijke oplossingen. Voor iedere situatie is een maatwerk oplossing mogelijk.

Maandlastbeschermer

U verzekert zich van een vast bedrag per maand om de woonlasten door te betalen bij arbeidsongeschiktheid.

Inkomensbeschermer

U verzekert tot 90 procent van uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid en voorkomt daarmee een forse inkomensdaling.

Hypotheekbeschermer

U verzekert zich van een aflossing tot de helft van uw hypotheek bij arbeidsongeschiktheid. Aanvullend is werkloosheid te verzekeren.

Voor jouw situatie maken wij graag in een persoonlijk gesprek een voorbeeldschets van de mogelijkheden. Dit is een vrijblijvend advies. Neem contact met ons op indien je vragen hebt. 

Neem contact met ons op!