Starter op de woningmarkt, wij brengen direct jouw mogelijkheden in kaart

Gratis Adviesgesprek Aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis adviesgesprek.

Wij helpen jou met het kiezen van de juiste hypotheek voor jouw situatie

We bekijken jouw huidige situatie, laten je zien welke extra financiële ruimte er mogelijk is bij de verschillende aanbieders en optimaliseren zo jouw huidige hypotheek.

Je eerste woning

Gefeliciteerd, je hebt je droomwoning gevonden en nu wil je deze graag kopen. Natuurlijk wil je snel weten of je de woning ook kan financieren, binnen 24 uur hebben wij duidelijkheid!

Wat zijn de mogelijkheden

Binnen 24uur brengen wij jouw opties in kaart, we bekijken hoeveel je kan lenen, welke varianten er mogelijk zijn en vertellen je wat de maandlasten zijn. Ook kijken we mee naar het afdekken van de verschillende risico's.

Welke hypotheek past bij mij

Als starter kan je kiezen uit een aantal varianten voor de beste hypotheek. Dit zal onder andere afhangen van jouw inkomen, de waarde van de woning en de regels vanuit de belasting. In ons adviesgesprek staan we ook stil bij jouw persoonlijke wensen, welke wij meenemen voor de beoordeling van jouw uiteindelijke hypotheek.

deskundig advies

Het kopen van een eerste woning en het afsluiten van een bijbehorende hypotheek is een belangrijke gebeurtenis. Als het goed is gaan de woning en de hypotheek lang mee en daarom is het raadzaam om deze bij de start zo goed mogelijk neer te zetten. Zodat deze niet alleen passend is voor nu, maar ook past de situatie van later. Vanuit FinOps geloven wij in de kracht van advies en onze adviseurs zetten zich daar maximaal voor in.

Ivo Beernink, Ervaren adviseur hypotheken

Starters, doorstromers, jonge gezinnen, ondernemers, beleggers, uitvliegers, gepensioneerden, investeerders en alleenstaanden. Wij zijn er voor iedereen die een woning wil kopen, of zijn bestaande hypotheek wil optimaliseren.

Ivo

Eigenaar

Met ruim 50 jaar ervaring in de financiele sector kan Finops jou helpen met het vinden van de beste hypotheek. Met onze slimme software kunnen wij je snel inzicht geven in de mogelijkheden.

Saskia

Hypotheek adviseur

Iedere week helpen wij bestaande en nieuwe klanten met een nieuwe hypotheek of met het oversluiten van een hypotheek. 

Jan de Vries

Alkmaar

“…Snel online een afspraak ingeboekt en binnen een uur wist ik waar ik aan toe was. twee weken later was mijn hypotheek rond…”
 

Menno Kat

Leeuwarden

“… Als ondernemer werk je hard voor je geld, gelukkig begrepen de expert van Finops Hypotheken direct waar de uitdaging lag en hoe zij mijn hypotheek er doorheen konden trekken. Super werk geleverd!
 

Wat klanten zeggen

Graag helpen wij ook jou in het oversluiten van jouw hypotheek om maandelijks geld te besparen. Wil jij meer weten?

Direct contact

Direct antwoord op jouw hypotheek vragen via WhatsApp

Finops Hypotheken

Heb je een vraag ?